Υλικά:
500γρ. μαγιονέζα Χέλμανς (Hellmann’s)
3 πατάτες
2 καρότα
1 χούφτα αρακά
6 αγγουράκια τουρσί
1 ποτηράκι του καφέ κάπαρη
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πατάτες, τα καρότα και τον αρακά. Στη συνέχεια τα ψιλοκόβουμε και τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπωλ. Ψιλοκόβουμε και τα αγγουράκια τουρσί και τα προσθέτουμε με την κάπαρη και τη μαγιονέζα. Ανακατεύουμε καλά και φυλάμε την ρώσικη σαλάτα μας στο ψυγείο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.