1 βάση πίτσας ή 1 κουτί με έτοιμη βάση πίτσας pillsbury
150γρ. τυρί προβολόνε τριμμένο
150γρ. ζαμπόν σε μικρές λωρίδες
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1-2 ψητές πιπεριές Φλωρίνης
Φτιάχνουμε την βάση της πίτσας και την στρώνουμε σε ένα αντικολλητικό χαρτί. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Απλώνουμε πάνω στην πίτσα το τυρί και το ζαμπόν, τα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές Φλωρίνης. Κλείνουμε το ρολό πίτσας ενώνοντας τις δύο φαρδιές πλευρές του παραλληλογράμου που κάνει η ζύμη και κλείνουμε βρέχοντας ελαφρά με νερό τις άλλες δύο πλευρές του. Γυρίζουμε το ρολό μας έτσι ώστε η ένωση να βρίσκεται από κάτω του. Είναι εύκολο να το γυρίσουμε αν χρησιμοποιήσουμε άλλο ένα αντικολλητικό χαρτί, το σκεπάσουμε με αυτό και το γυρίσουμε αφαιρώντας το πρώτο. Ψήνουμε το ρολό πίτσας μας μέχρι να ροδίσει η ζύμη. Περιμένουμε να κρυώσει λίγο και κόβουμε σε χοντρές φέτες.