5 διπλοφουσκωτές κουταλιές νουκρέμα
4 αυγά
100γρ. ζάχαρη
100γρ. αλεύρι
Υλικά για το γαρνίρισμα:
Σαντιγί
Φράουλες ή άλλα φρούτα
Νουκρέμα
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε και το αλεύρι κοσκινισμένο. Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα και τα προσθέτουμε ανακατεύοντας πολύ απαλά με σπάτουλα στο μπωλ με τους κρόκους των αυγών. Απλώνουμε το μείγμα για το παντεσπάνι μας απαλά σε αντικολλητικό χαρτί και φουρνίζουμε για 5 περίπου λεπτά στους 210 βαθμούς (σε προθερμασμένο φούρνο). Απλώνουμε το παντεσπάνι πάνω σε νωπή πετσέτα κουζίνας και πολύ απαλά την κάνουμε ρολό. Την αφήνουμε για λίγο έτσι. Ξετυλίγουμε και απλώνουμε την πραλίνα φουντουκιού. Κάνουμε ρολό ξανά το παντεσπάνι, το τυλίγουμε με διαφανή μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο. Λίγο πριν το σερβίρισμα απλώνουμε νουκρέμα στις άκρες από το παντεσπάνι ή αν θέλουμε βάζουμε και λίγη σαντιγί. Ζεσταίνουμε νουτέλα και φτιάχνουμε με αυτή γραμμές στο πάνω μέρος, και στολίζουμε με ροζέτες σαντιγί και φρούτα.