1/3 του κιλού κιμά μοσχαρίσιο
1/3 του κιλού κιμά χοιρινό
1/3 του κιλού κιμά αρνίσιο
2 1/2 κούπες τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1 καρότο
1 κλωνάρι σέλερι
1/2 ματσάκι μαϊντανό
4 σκελίδες σκόρδο
2 αυγά
3/4 κούπας κέτσαπ
2 κουταλιές ζάχαρη καστανή
1 κουταλιά μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα φύλλα του μαϊντανού, το σέλερι και τρίβουμε στον τρίφτη το καρότο. Κρατάμε στην άκρη την καστανή ζάχαρη και μισή κούπα κέτσαπ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας σε μια λεκανίτσα και τα ζυμώνουμε καλά. Σε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ βάζουμε αντικολλητικό χαρτί (στον πάτο και στα τοιχώματα) και βάζουμε εκεί το μείγμα του κιμά πιέζοντας ελαφρά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 185 βαθμούς για μία ώρα. Κατόπιν αφαιρούμε προσεκτικά το ρολό από τη φόρμα, το βάζουμε σε ένα ταψί και το αλείφουμε γύρω γύρω με το κέτσαπ που έχουμε κρατήσει, στο οποίο έχουμε διαλύσει την καστανή ζάχαρη. Ξανατοποθετούμε στον φούρνο και ψήνουμε για άλλα είκοσι λεπτά. Κόβουμε σε φέτες όταν κρυώσει και σερβίρουμε σε πιατέλα.