Υλικά:
12 φέτες ψωμί χωρίς κόρα
12 χοντρές φέτες τετηγμένο τυρί
12 φέτες μπέικον
1/2 κούπα βούτυρο
Εκτέλεση:
Πρώτα τηγανίζουμε ελαφρά το μπέικον δίνοντας προσοχή ώστε οι φέτες να είναι ευθείες. Με πλάστη ανοίγουμε κάθε φέτα ψωμιού να λεπτύνει. Τοποθετούμε μια φέτα τυριού πάνω σε κάθε ψωμί. Τυλίγουμε ρολό το ψωμί και γύρω του τυλίγουμε μια φέτα μπέικον, και το στερεώνουμε με λίγο σπάγκο κουζίνας. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο από το βούτυρο και τηγανίζουμε ελαφρά από όλες τις πλευρές τα ρολάκια με μπέικον. Επαναλαμβάνουμε και με τα υπόλοιπα ρολά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.