100γρ. καπνιστό σολομό σε λεπτές φέτες
3 φύλλα τορτίγια
1 κουταλιά κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές μαγιονέζα
1/2 κουταλάκι μέλι
1 κουταλάκι μουστάρδα ντιζόν
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος, το μέλι και τον άνηθο. Απλώνουμε μια κουταλιά από το μείγμα μας πάνω σε κάθε φύλλο τορτίγιας. Στρώνουμε λεπτές φέτες σολομού από πάνω αφήνοντας περιθώριο δύο περίπου πόντους από την μία πλευρά. Τυλίγουμε ρολάροντας (σαν να τυλίγουμε χαλί) προς την πλευρά που έχει το κενό. Τυλίγουμε κάθε ρολό ξεχωριστά σφιχτά με διαφανή μεμβράνη και τα αφήνουμε να σταθούν για δύο τουλάχιστον ώρες στο ψυγείο. Πριν σερβίρουμε κόβουμε τις άκρες της τορτίγιας και κόβουμε σε ισόπαχα κομμάτια κάθε ρολό σε έξι φέτες. Σερβίρουμε αμέσως.