Υλικά (για 2 άτομα):
2 φύλλα τορτίγια
2 αυγά
4 λωρίδες τηγανισμένου μπέικον
Τριμμένα κίτρινα τυριά
Λίγο γάλα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε το μπέικον σε μέτρια φωτιά. Στη συνέχεια το βγάζουμε από το τηγάνι και το διατηρούμε ζεστό. Χτυπάμε ένα ένα τα αυγά (σε δύο δόσεις) ρίχνοντας λίγο γάλα, αλάτι και πιπέρι. Τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές. Στρώνουμε πάνω στο κάθε φύλλο τορτίγια τριμμένα κίτρινα τυριά, το αυγό και τέλος 2 λωρίδες μπέικον και τυλίγουμε σφιχτά. Κόβουμε σε ρολάκια και σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.