3 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
3/4 κούπας αλεύρι
1 1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
2 κουταλιές μαγιονέζα
4 ασπράδια αυγών
1 κουταλάκι αλάτι
1/4 κουταλάκι πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες πάχους λίγο περισσότερο του ενός πόντου και βάζουμε τις ροδέλες σε ένα μπωλ με νερό. Σε ένα άλλο μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι. Σε άλλο μπωλ χτυπάμε μαζί τα ασπράδια με τη μαγιονέζα. Σε άλλο μπωλ βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά.
Βγάζουμε μία μία τις ροδέλες του κρεμμυδιού από το νερό, τις τινάζουμε καλά και τις βουτάμε πρώτα στο αλεύρι να πασπαλιστούν σε όλη τους την επιφάνεια. Στη συνέχεια βουτάμε κάθε ροδέλα κρεμμυδιού στο μείγμα της μαγιονέζας και αφού καλυφθεί με αυτό το βουτάμε στο μπωλ της τριμμένης φρυγανιάς πιέζοντας την ροδέλα σταθερά να κολλήσει πάνω της φρυγανιά από όλες τις πλευρές.
Λαδώνουμε ελαφρά ένα αντικολλητικό φύλλο και το στρώνουμε μέσα στο ταψί. Ακουμπάμε πάνω του μία μία τις ροδέλες του κρεμμυδιού και ψεκάζουμε με ελαιόλαδο (για να αποκτήσουν κατά το ψήσιμο ροδοκόκκινο χρώμα). Ψήνουμε τις ροδέλες κρεμμυδιού σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για ένα τέταρτο και στη συνέχεια γυρίζουμε τις ροδέλες ανάποδα και ψήνουμε για άλλα περίπου δέκα λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές. Σερβίρουμε με ντιπ ή σάλτσα τις αρεσκείας μας και απολαμβάνουμε ροδέλες κρεμμυδιού σαν τηγανητές!