8 μεγάλα ώριμα ροδάκινα
2 κουταλιές μέλι
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
1/2 κούπα νερό ή χυμό ροδάκινο
Πλένουμε και κόβουμε τα ροδάκινα σε φετούλες αφαιρώντας το κουκούτσι τους αλλά όχι την φλούδα τους. Απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί τις φετούλες και τις παγώνουμε στην κατάψυξη. Όταν γίνει αυτό και είναι σκληρά τα ροδάκινα τα βάζουμε σε ένα ισχυρό μπλέντερ και τα δουλεύουμε με το μέλι και τον χυμό του λεμονιού μέχρι το σορμπέ μας να είναι λείο. Προσθέτουμε κουταλάκι κουταλάκι λίγο νερό ή χυμό μέχρι να αποκτήσει την απαραίτητη υφή. Μεταφέρουμε το σορμπέ μας σε τάπερ ή δοχείο παγωτού και το αφήνουμε για μερικές ώρες ακόμη στην κατάψυξη να σταθεροποιηθεί. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε ένα υγιεινό, παγωτό γλύκισμα!