Υλικά:
Ριζότο
Κρεμμύδι
Λάδι
Μπέικον
Κρέμα γάλακτος
Κρασί
Ζωμός κρέατος
Παρμεζάνα
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι και μετά σοτάρουμε το ρύζι και το μπέικον. Ρίχνουμε το κρασί και 1 ποτήρι ζωμό. Ανακατεύουμε και αφού πάρει μία βράση, ρίχνουμε σιγά σιγά τον υπόλοιπο ζωμό. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος (προαιρετικά) και την παρμεζάνα. Σερβίρουμε με λίγο πιπεράκι.
Νοστιμότατο και χωρίς συνοδευτικό πιάτο!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαρία Σαββίδου, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.