Υλικά (για 4 άτομα):
3 αυγά
1 φλυτζάνι τσαγιού ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες
1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι – πιπέρι
1 σακουλάκι ρύζι βρασμένο (εγώ έβαλα Uncle Ben’s 10′)
1 κουταλιά της σούπας λάδι
Εκτέλεση:
1. Σ’ ένα μπωλ χτυπάμε τα 3 αυγά, προσθέτουμε το ζαμπόν και την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το πιπέρι και το ρύζι.
2. Βάζουμε σ’ ένα τηγάνι το λάδι και το αφήνουμε να κάψει.
3. Ρίχνουμε την δόση για μία ομελέτα και αφήνουμε να ροδίσει για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσει όλο το μίγμα.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Δήμητρα από Χανιά. και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.