Υλικά:
2 περίπου κούπες ρεβύθια βρασμένα
250γρ. ντοματάκια
3-4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
4 κουταλιές βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μηλόξυδο ή ξύδι ή μισό μισό
1/2 κουταλιά μέλι
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα ντοματάκια μας. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε τα ρεβύθια με τα ντοματάκια και τον βασιλικό. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το μέλι, αλάτι πιπέρι και το σκόρδο. Ραντίζουμε την σαλάτα μας με το μείγμα που φτιάξαμε και την αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις της. Στη συνέχεια σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.