1 πακέτο ρεβύθια
4 κρεμμύδια χοντροκομμένα
3 κύβους λαχανικών
5 κουταλιές κορν φλάουρ
1 λεμόνι
Ρίγανη
Αλάτι, λάδι
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και ρίχνουμε μέσα τους κύβους και τα ρεβύθια. Κόβουμε τα κρεμμύδια και τα προσθέτουμε κι αυτά μαζί με τη ρίγανη και το αλάτι. Τα αφήνουμε να βράσουν καλά. Όταν ετοιμαστούν απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Σε ένα μπωλ βάζουμε το κορν φλάουρ και το διαλύουμε στο χυμό του λεμονιού. Παίρνουμε κουταλιές από το ζουμί των ρεβυθιών και το ανακατεύουμε στο μπωλ με το κορν φλάουρ. Όταν το μπωλ γεμίσει το αδειάζουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά. Ανάβουμε ξανά το μάτι της κουζίνας και βράζουμε για λίγα λεπτά.