1/2 κιλό περίπου ρεβύθια βρασμένα και στραγγισμένα
200γρ. ντοματάκια Σαντορίνης (ή τσέρυ)
1/2 κούπα τρίμματα φέτας
1-2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
Λίγες ροδέλες ελιάς (προαιρετικά)
Λίγο ξερό μαϊντανό
Λίγο ξερό θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κόβουμε στη μέση ή σε τέταρτα τα ντοματάκια. Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τα ρεβύθια, τις ντομάτες, την τριμμένη φέτα, τις ροδέλες ελιάς, πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και το θυμάρι και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε τη σαλάτα με αυτό το μείγμα και ανακατεύουμε να πάει παντού. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε εάν χρειάζεται, αλάτι, πιπέρι ή μυρωδικά. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε.