1 κιλό ραπανάκια φρέσκα
2-4 κουταλιές ελαιόλαδο
Φρέσκο θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Κόβουμε από τα ραπανάκια τα πράσινα φύλλα. Πλένουμε τα ραπανάκια και τα κόβουμε στη μέση. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά (εάν το τηγάνι μας είναι μικρό και δεν χωρά τα ραπανάκια μας τα σοτάρουμε σε δύο δόσεις μοιράζοντας και τα υπόλοιπα υλικά). Ρίχνουμε τα ραπανάκια, αλάτι, πιπέρι και φρέσκο θυμάρι και ανακατεύοντας συχνά ψήνουμε μέχρι να πάρουν ένα ελαφρά χρυσό χρώμα. Στη συνέχεια απλώνουμε τα ραπανάκια σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 185 βαθμούς το πολύ για μισή ώρα. Προσθέτουμε εάν χρειάζεται αλάτι και πιπέρι, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Σημείωση: Η γεύση που έχουν αυτά τα ραπανάκια θα κερδίσει ακόμη και αυτούς που δεν τους αρέσουν, αλλά και τα μικρά παιδιά!