Υλικά:
1 κούπα μαγιονέζα
1/2 κούπα ξυνή κρέμα (sour cream)
1/2 κουταλάκι μαϊντανό ξερό τριμμένο
1/2 κουταλάκι ψιλοκομμένο τσιβς (σχοινόπρασο)
1/2 κουταλάκι άνηθο ξερό τριμμένο
Λίγο σκόρδο ξερό σε σκόνη
Λίγο κρεμμύδι ξερό σε σκόνη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπωλ και τα ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε την σάλτσα μας και την βάζουμε στο ψυγείο για μισή τουλάχιστον ώρα πριν την χρησιμοποιήσουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.