3 1/2 έως 4 1/2 κούπες αλεύρι
2 φακελάκια ξηρή μαγιά
1 κουταλιά μέλι
1 1/2 κουταλάκι αλάτι
Ζεσταίνουμε 1 1/2 κούπα νερό, να γίνει χλιαρό (45 βαθμούς περίπου). Βάζουμε το νερό σε ένα μπωλ και μέσα του διαλύουμε το μέλι. Προσθέτουμε τη μαγιά και το αλάτι και το αφήνουμε να κάνει φουσκάλες για 5-10 λεπτά. Προσθέτουμε τις 3 1/2 κούπες αλεύρι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα. Εάν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο λίγο αλεύρι μέχρι η ζύμη μας να μην είναι τόσο κολλώδης όταν την πιάνουμε (αλλά δεν πρέπει και να γίνει και ξερή ή πολύ σφιχτή). Εάν δεν μας διευκολύνει το μπωλ αλευρώνουμε μια επιφάνεια και φτιάχνουμε το ζυμάρι μας εκεί. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 230 βαθμούς ενώ φτιάχνουμε μια δυό φρατζόλες με τη ζύμη μας. Τις απλώνουμε σε ένα πολύ ελαφρά λαδωμένο αντικολλητικό χαρτί ψησίματος ή σε μια ελαφρά λαδωμένη επιφάνεια σιλικόνης και σκεπάζουμε την φρατζόλα μας αφήνοντάς την 15 λεπτά περίπου να φουσκώσει καλά. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με ελάχιστο αλεύρι ή μπουχίζουμε (ψεκάζουμε ή πιτσιλίζουμε με νερό). Κάνουμε 4-5 βαθιές χαρακιές με το μαχαίρι στη φρατζόλα μας και ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά (ανάλογα με την ή τις φρατζόλες). Το ψωμί μας είναι έτοιμο και της ώρας μέσα σε μια ώρα!