Υλικά:
2 κούπες αλεύρι
4 – 5 μπανάνες ώριμες
1/2 βιτάμ (125γρ.) και λίγο ακόμη για να αλείψουμε τη φόρμα
1 κούπα ζάχαρη
2 αυγά
4 – 5 βανίλιες
2 κουταλιές μπέικιν πάουντερ
Αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ χτυπάμε το βιτάμ με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά, ελάχιστο αλάτι, και το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ. Τέλος προσθέτουμε τις μπανάνες πολτοποιημένες και τις βανίλιες. Ψήνουμε σε βουτυρωμένη φόρμα για μία ώρα στους 180 βαθμούς.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.