2 κούπες αλεύρι
2 1/4 κούπες αλεύρι δυνατό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 1/2 κούπα γάλα
4 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλιά μέλι
1 αυγό
2 κουταλάκια ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι
1 κρόκο αυγού
Σουσάμι για πασπάλισμα
Λίγο ακόμη αλεύρι
Αφήνουμε εκτός ψυγείου το γάλα, το βούτυρο και τα αυγά να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Σε μια λεκάνη ρίχνουμε 2 κουταλιές ζεστό νερό (40 βαθμούς περίπου) προσθέτουμε και την μαγιά και τα αφήνουμε για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι και το βούτυρο και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το γάλα και το αυγό και ανακατεύουμε ξανά. Προσθέτουμε λίγο λίγο τα αλεύρια ανακατεύοντας και το αλάτι. Αλευρώνουμε την επιφάνεια εργασίας μας και εκεί ζυμώνουμε την ζύμη μας για δέκα περίπου λεπτά προσθέτοντας εάν χρειάζεται λίγο αλεύρι ακόμη έτσι ώστε η ζύμη μας να γίνει μαλακή και εύκαμπτη εξακολουθώντας όμως να κολλάει ελαφρά. Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζουμε το ελαιόλαδο και το απλώνουμε στην εσωτερική της επιφάνεια. Βάζουμε την ζύμη μας στη λεκάνη αυτή και την σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη. Αφήνουμε το ζυμάρι μας να φουσκώσει σε ζεστό μέρος για μιάμιση ώρα περίπου μέχρι να διπλασιαστεί σε μέγεθος. Βάζουμε την ζύμη μας στην αλευρωμένη επιφάνεια και την μοιράζουμε σε ίσα κομμάτια. Τα κάνουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ταψιά στρωμένα με αντικολλητικό χαρτί αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους. Αλείφουμε μια διαφανή μεμβράνη με ελάχιστο ελαιόλαδο και σκεπάζουμε τα ταψιά μας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε τον κρόκο του αυγού με δύο κουταλάκια νερό και με αυτό αλείφουμε τα φουσκωμένα ψωμάκια για χάμπουργκερ και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε για εικοσιπέντε περίπου λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν σε σχάρα για ένα τέταρτο της ώρας και στη συνέχεια τα γεμίζουμε ή τα απολαμβάνουμε και σαν σκέτα ψωμάκια.