Μπριζόλα
1 κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό ή κόλιανδρο
2 λάιμς (τον χυμό τους)
1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κουταλιές λευκό ξύδι
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/4 κουταλάκι πιπέρι
1/4 κούπας ελαιόλαδο
Σε μια μεγάλη σακούλα κατάψυξης βάζουμε το χυμό από τα λάιμ, το σκόρδο, το χυμό πορτοκαλιού, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, πιπεριά και ξύδι. Κλείνουμε καλά τη σακούλα και αναδεύουμε το μείγμα της μαρινάδας μας. Βάζουμε και το κρέας μέσα, προσέχοντας να έρχεται όλη του η επιφάνεια σε επαφή με την μαρινάδα. Κλείνουμε πολύ ερμητικά τη σακούλα και αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί για τουλάχιστον δύο ώρες έως και όλη τη νύχτα. Ανάβουμε την ψησταριά μας, αφαιρούμε την μπριζόλα από την μαρινάδα και την ψήνουμε για δέκα περίπου λεπτά από κάθε πλευρά της. Βγάζουμε την μπριζόλα από την ψησταριά και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για δέκα λεπτά. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.