Υλικά:
12 μετρίου μεγέθους ντομάτες
12 σκελίδες σκόρδο
Θυμάρι, ρίγανη, φασκόμηλο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Ψιλοτρίβουμε τα μυρωδικά μας (εάν είναι φρέσκα τα ψιλοκόβουμε). Καθαρίζουμε το σκόρδο και το περνάμε από την πρέσα ή το τρίβουμε στον τρίφτη. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα μυρωδικά με το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το αλάτι. Κόβουμε τις ντομάτες μας στη μέση και αλείφουμε πάνω τους το μείγμα των μυρωδικών και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να πάρουν χρώμα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.