1/2 κιλό μανιτάρια σε φετούλες
3-4 πράσινες πιπεριές σε μπαστούνια
2-3 πιπεριές Φλωρίνης σε μπαστούνια
4 πατάτες σε πολύ μικρά κυβάκια
1/2 κιλό φασολάκια στρογγυλά
4-6 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
1 κουταλιά ρίγανη
1 κουταλάκι θυμάρι
1 κουταλάκι δεντρολίβανο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 220 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε πολύ καλά το σκόρδο με το λάδι και προσθέτουμε και αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο. Στη συνέχεια βουτάμε μέσα και ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά μας. Στρώνουμε δύο μεγάλα ταψιά με αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε πάνω τους λίγο ελαιόλαδο. Μοιράζουμε τα λαχανικά και τα απλώνουμε να είναι όσο πιο στρωτά γίνεται. Ψήνουμε για μισή ώρα περίπου ανακατεύοντας τα λαχανικά στην μέση του χρόνου ψησίματος. Σερβίρουμε τα λαχανικά μας και απολαμβάνουμε!