Υλικά:
1 κιλό καλαμαράκια φιλέτο κατεψυγμένα
1 πακέτο σπαράγγια πράσινα
2 κουταλιές μουστάρδα
2 λεμόνια
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ξεπαγώνουμε τα καλαμάρια μας και τα πλένουμε καλά. Τα σπαράγγια τα ετοιμάζουμε όπως αναφέρουμε στην τεχνική: πως καθαρίζουμε τα σπαράγγια. Σε ένα σέικερ χτυπάμε τον χυμό των δύο λεμονιών, τη μουστάρδα, 4 κουταλιές ελαιόλαδο και λίγο αλάτι και πιπέρι. Σε ένα πυρέξ βάζουμε τα καλαμάρια και τα σπαράγγια και τα αλείφουμε παντού με το μείγμα του λαδολέμονου. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.