Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
1 κοκκινόψαρο ή ότι άλλο ψάρι θέλετε
1/2 πακέτο σπαγγέτι
2-3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
Λίγο σέλινο
Λίγο δενδρολίβανο
Λίγο θυμάρι
2-3 φυλλαράκια δάφνη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Λεμόνια
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα που βράζει νερό -τόσο ώστε να καλύπτει το ψάρι μας- ρίχνουμε τη δάφνη και σε αυτό βράζουμε το ψάρι μας για 10-12 λεπτά. Εντωμεταξύ σε μια μπασίνα σπάμε τα μακαρόνια μας. Βγάζουμε το ψάρι από την κατσαρόλα και ρίχνουμε στο ζωμό, τα καρότα, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το σέλινο. Τα αφήνουμε να βράσουν περίπου 10 λεπτά και ρίχνουμε τα μακαρόνια, δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και τα βράζουμε μέχρι να γίνουν τα μακαρόνια μας. Ξεκοκαλίζουμε το ψάρι μας. Σερβίρουμε βάζοντας σε βαθύ πιάτο λίγο ψάρι και συμπληρώνουμε με την σούπα μας, στύβοντας λίγο λεμονάκι και προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο και λίγο θυμάρι.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!