1 κιλό πατάτες
1/2 κιλό ψάρι φιλέτο
(πέρκα ή μπακαλιάρο ή γλώσσα κ.α.)
100 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
1 κρεμμύδι ξερό
1 πράσινη πιπεριά
500 γρ. κονκασέ ντομάτα
3 κουταλιές γάλα light
2 κουταλάκια ελαιόλαδο
2 κουταλάκια βιτάμ
2 κουταλιές αλεύρι
1 κύβο νοστιμιάς λαχανικών
Αλάτι, κόκκινο πιπέρι
Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες μας σε νερό με τον κύβο. Όταν βράσουν, τις βάζουμε σε ένα μπωλ και με ένα πιρούνι τις λιώνουμε προσθέτοντας το γάλα. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Σε λεπτές ροδέλες κόβουμε και την πιπεριά. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και σε αυτό σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε την πιπεριά, το αλεύρι, το κονκασέ και δυό τρεις κουταλιές νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο ανακατεύοντας συνεχώς. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ψάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια και σκεπάζοντας το τηγάνι τα αφήνουμε να βράσουν για δέκα λεπτά. Λίγο πριν τα κατεβάσουμε, προσθέτουμε τις γαρίδες. Σε ένα πυρέξ, αδειάζουμε το μείγμα του τηγανιού και από πάνω στρώνουμε τις λιωμένες πατάτες. Τέλος λιώνουμε το βιτάμ και με αυτό αλείφουμε τη στρώση με τις πατάτες. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.