4 μεγάλα ψάρια (πέστροφες)
6 κρεμμυδάκια πράσινα
1 κρεμμύδι ξερό
4 πράσινες πιπεριές
1/2 φλιτζάνι άνηθο φρέσκο
Λίγο μαϊντανό
5 ντομάτες
4 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1 φλιτζάνι κρασί άσπρο
Μισή κούπα λάδι
Τσιγαρίζουμε το ξερό κρεμμύδι. Ρίχνουμε μέσα και τα πράσινα κρεμμυδάκια. Στην συνέχεια, ρίχνουμε τις πιπεριές, τον άνηθο, τον μαϊντανό, τις ντομάτες (ψιλοκομμένες), το σκόρδο, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι, λίγη ρίγανη και το κρασί. Μόλις τσιγαριστούν ρίχνουμε στο ταψί την μισή δόση από το υλικό, τοποθετούμε στη μέση τα ψάρια και το υπόλοιπο μείγμα το περιχύνουμε από πάνω από τα ψάρια. Επάνω ρίχνουμε μισή κούπα λάδι. Ψήνουμε στο φούρνο.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Εύη Λεοντίου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!