1 τσιπούρα
1 πατάτα μέτρια
1 ντομάτα
2 κολοκυθάκια
1 κρεμμυδάκι
1 πράσο
1 καρότο
Λίγο σέλινο
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε το ψάρι μας απ’ τα λέπια και τα εντόσθια. Καθαρίζουμε τα λαχανικά μας και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα μπωλ τα ανακατεύουμε, τους βάζουμε ελάχιστο αλάτι (αν θέλουμε), λίγο πιπέρι, και λίγο λάδι. Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο το ψάρι μας και το βάζουμε σε μια λαδόκολλα και απλώνουμε γύρω του τα λαχανικά μας. Κλείνουμε προσεχτικά την λαδόκολλα ώστε να κρατήσει μέσα τα υγρά του. Βάζουμε το “δέμα” μας στον φούρνο και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου.