Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Ψάρι της επιλογής σας
4 ντομάτες
2 πιπεριές
Ελιές χωρίς κουκούτσι
Κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
1/2 ποτήρι κρασιού ούζο
2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
Μαϊντανό
Άνηθο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λαδάκι να κάψει. Κόβουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές μας σε μεγάλα κομμάτια και τις ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με λίγο κρεμμύδι και σκόρδο. Κατόπιν προσθέτουμε τις ελιές, λίγο μαϊντανό, λίγο άνηθο και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το ούζο και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σε ένα ταψάκι στρώνουμε λαδόκολλα και πάνω της βάζουμε τα ψάρια μας, αλατοπιπερώνουμε και από πάνω βάζουμε το περιεχόμενο του τηγανιού. Λίγο ακόμα αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και τυλίγουμε καλά με τη λαδόκολλα. Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 200 βαθμούς, σταυρώνουμε το φαγητό μας και ψήνουμε για περίπου μισή ώρα. Το ξεσκεπάζουμε και το βάζουμε για άλλα πέντε λεπτά στο φούρνο για να πάρουν χρώμα τα λαχανικά και το ψάρι μας.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!