1 κιλό παγκάσιους φιλέτο
6 καρότα
6 μέτριες πατάτες
2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
4 – 5 κλωναράκια σέλινο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε τα λαχανικά μας και χοντροκόβουμε τα κρεμμύδια και το σέλινο, κόβουμε τα καρότα σε χοντρές ροδέλες και τις πατάτες κυδωνάτες. Σε μια απλωτή κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε να σωταριστούν από όλες τις πλευρές τους ανακατεύοντας προσεκτικά. Προσθέτουμε τα καρότα, το σέλινο, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό. Καπακώνουμε την κατσαρόλα μας και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Όταν τα λαχανικά μας είναι σχεδόν έτοιμα στρώνουμε πάνω τους το φιλέτο παγκάσιους. Αλατίζουμε, πιπερώνουμε και προσθέτουμε ελάχιστο ελαιόλαδο. Καπακώνουμε πάλι και μαγειρεύουμε για λίγο μέχρι να γίνει το ψάρι μας. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε. Είναι πεντανόστιμο!