Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Ψάρια της επιλογής σας φιλεταρισμένα
Κρεμμύδια
Ντομάτες
Ελιές
Σκόρδο
Μαϊντανό
Κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα ταψί βάζουμε λίγο λάδι και το απλώνουμε. Ρίχνουμε λίγα κρεμμύδια (για να μην κολλήσει το ψάρι στο ταψί), τα ψάρια, πάλι κρεμμύδια (μπόλικα αυτή τη φορά), αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, ελιές, ντομάτες, μαϊντανό χοντροκομμένο, κρασί, ελαιόλαδο, σταυρώνουμε το φαγητό μας και ψήνουμε στο φούρνο.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!