1 δόση ζύμη για σου
1 σακουλάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια
2 σακουλάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής κακάο
Γάλα
1 κουβερτούρα
2-3 κουταλιές μερέντα
Λίγα αμύγδαλα (φιλέ)
Φτιάχνουμε τις κρέμες ζαχαροπλαστικής με το γάλα, όπως αναγράφεται στις οδηγίες τους. Φτιάχνουμε τα σου ακολουθώντας την συνταγή για ζύμη σου που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ!
Αφού ψήσουμε τα σου μας και κρυώσουν, τους ανοίγουμε μια τρύπα και τα γεμίζουμε με κορνέ ή τα χαράσουμε με το μαχαίρι και τα γεμίζουμε προσεκτικά με κουταλάκι με την κρέμα βανίλια.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και ρίχνουμε λίγη πάνω στα σου. Σκεπάζουμε με την κρέμα ζαχαροπλαστικής κακάο (στην οποία έχουμε προσθέσει και την μερέντα) και από πάνω ρίχνουμε την υπόλοιπη λιωμένη κουβερτούρα και το φιλέ αμυγδάλου.
Την συνταγή αυτή καθώς και τη φωτογραφία που τη συνοδεύει, μας τα έστειλε η Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!