1 1/2 κιλό πράσα
1 κιλό πατάτες
6 καρότα
1 σέλερι
1-2 λεμόνια
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Λίγο κορν φλάουρ
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά μας. Κόβουμε τα πράσα, τις πατάτες, τα καρότα και το σέλερι σε μέτρια κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε μπόλικο ελαιόλαδο και μέσα τσιγαρίζουμε τα πράσα. Τα αφαιρούμε, και τσιγαρίζουμε ένα ένα τα υπόλοιπα λαχανικά. Τα βάζουμε όλα στην κατσαρόλα με τρεις κούπες βραστό νερό και τα αφήνουμε να βράσουν προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Όταν ετοιμαστούν διαλύουμε στο χυμό του λεμονιού το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα ανακινώντας ώστε να πάει παντού. Ανακατεύουμε πολύ ελαφρά και προσεκτικά και σερβίρουμε!