1 1/2 κιλό πράσα
2 φύλλα σφολιάτας (1 πακέτο)
1/4 κιλού τυρί φέτα
3 κρεμμύδια ξερά
3 αυγά
1 κρέμα γάλακτος μικρή
1/2 ματσάκι άνηθο
Ελαιόλαδο
Λίγη μαργαρίνη
Αλάτι, πιπέρι
Βγάζουμε τα φύλλα της σφολιάτας από την κατάψυξη. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα πράσα και τα κόβουμε σε ροδέλες. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα κρεμμύδια. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα πράσα και τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τον άνηθο ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε τακτικά. Όταν μαραθούν απομακρύνουμε από τη φωτιά. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με λίγο πιπέρι και την κρέμα γάλακτος. Όταν γίνουν χλιαρά τα πράσα ρίχνουμε μέσα τα αυγά και την φέτα τριμμένη. Σε πυρέξ ή ταψί αλείφουμε λίγη μαργαρίνη, στρώνουμε το πρώτο φύλλο της σφολιάτας, απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα με τα πράσα, σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο της σφολιάτας, ραντίζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσει.