1 πακέτο φύλλο χωριάτικο για πίτες
2 κιλά πράσα
600γρ. κιμά χοιρινό
10 φέτες μπέικον
1 κούπα σκληροτύρι τριμμένο
1 κρασοπότηρο κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Μαυροσούσαμο για πασπάλισμα
Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και όταν κάψει τσιγαρίζουμε σε αυτό τον κιμά μας καλά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, και τον σβήνουμε με το κρασί. Κατόπιν ρίχνουμε τα πράσα και το μπέικον κομμένο σε κομματάκια. Τα μαγειρεύουμε και στη συνέχεια αφήνουμε την γέμιση της πρασόπιτάς μας να χλιάνει. Όταν έχει κρυώσει αρκετά προσθέτουμε το σκληροτύρι τριμμένο και ανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε τα μισά χωριάτικα φύλλα λαδώνοντάς τα ελαφρά ανάμεσά τους. Αδειάζουμε στο ταψί την γέμιση απλώνοντάς την ισόπαχα. Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδώνοντάς τα ανάμεσα και το τελευταίο από πάνω, και τα χαράζουμε σε κομμάτια. Πασπαλίζουμε με μαυροσούσαμο και ψήνουμε την μερακλίδικη πρασόπιτά μας μέχρι να ροδίσει στους 175 βαθμούς.