1 πακέτο φύλλο κρούστας
2 κιλά πράσα σε ροδέλες
4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 μικρή κρέμα γάλακτος ή λίγο γάλα
1 κούπα ψιλοκομμένο σέλινο
2 κουταλιές βούτυρο
2 κούπες τριμμένο τυρί φέτα
1 κούπα τριμμένο ένταμ
3 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά
5 αυγά
Λίγο λάδι
Αλάτι, πιπέρι
Σε κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και μέσα του τσιγαρίζουμε τα πράσα, το κρεμμύδι και το σέλινο. Τα μαγειρεύουμε προσθέτοντας λίγο νερό αν χρειαστεί και λίγο λάδι μέχρι να μαλακώσουν. Αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα 4 αυγά με την κρέμα γάλακτος το αλάτι και το πιπέρι. Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα λαχανικά, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα τυριά. Ανακατεύουμε ξανά και προσθέτουμε την τριμμένη φρυγανιά. Σε λαδωμένο ταψί στρώνουμε τα μισά φύλλα, αλείφοντάς τα εναλλάξ με λάδι και γάλα. Βάζουμε το μείγμα και το σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα (πάλι αλειμμένα όπως παραπάνω). Χτυπάμε με λίγο γάλα ένα αυγό, ρίχνουμε λίγο πιπέρι, κόβουμε την πίτα σε τετράγωνα και το ρίχνουμε πάνω της. Την ψήνουμε για μία ώρα στους 180 βαθμούς.