Υλικά:
1 πράσινη σαλάτα
1 ματσάκι ρόκα
2 κούπες σπανάκι μπέιμπι
250γρ. φράουλες
Λίγα καρύδια
Σουσάμι (προαιρετικά)
Ελαιόλαδο
Ξύδι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χορταρικά και τις φράουλες και τα αφήνουμε να στραγγίξουν πολύ καλά. Κόβουμε τις φράουλες και την πράσινη σαλάτα. Σε μίνι σέικερ ή βαζάκι βάζουμε ελαιόλαδο και ξύδι σε αναλογία 2 προς 1 καθώς επίσης αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε καλά. Βάζουμε όλα τα άλλα υλικά (εκτός από τα καρύδια και το σουσάμι) σε ευρύχωρη σαλατιέρα. Περιχύνουμε την πράσινη σαλάτα μας με την σάλτσα και ανακατεύουμε. Από πάνω σπάμε με τα δάχτυλά μας λίγη ψίχα καρυδιού, πασπαλίζουμε με σουσάμι και απολαμβάνουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.