Υλικά:
1/2 μαρούλι
1/2 σαλάτα
1/2 σαλάτα σγουρή
Φυστίκια Αιγίνης
Κάσιους (προαιρετικά)
1 κουταλιά μέλι
Ξύδι μπαλσάμικο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τις σαλάτες και το μαρούλι και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Τα κόβουμε σε κομμάτια ή σε λωρίδες και τα αλατίζουμε ελαφρά. Σε ένα μπωλ χτυπάμε το μέλι με το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και το ξύδι μπαλσάμικο και με αυτό περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Τέλος πασπαλίζουμε με τα φυστίκια και σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.