Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά – Για 4 άτομα
400 γραμμάρια ανάμεικτη πράσινη σαλάτα
4 αυγά βρασμένα
160 γραμμάρια λιαστές τομάτες
160 γραμμάρια καλαμπόκι
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Υλικά για το dressing μουστάρδας:
80 γραμμάρια ελαιόλαδο
80 γραμμάρια βούτυρο Lurpak λιωμένο
30 γραμμάρια χυμός λεμονιού
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κουταλιά μουστάρδα
1 κουταλιά μέλι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε ένα μικρό μίξερ τοποθετείτε τα υλικά για το dressing, το ελαιόλαδο, το λιωμένο βούτυρο, τον χυμό λεμονιού, το ξύσμα από το λεμόνι, τη μουστάρδα, το μέλι, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρρευστο dressing.
Ξεφλουδίζετε τα αυγά και σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι τα κόβετε στα 4 και τις λιαστές τομάτες σε μικρά μπαστουνάκια. Σε ένα μπολ τοποθετείτε την ανάμεικτη πράσινη σαλάτα μαζί με τις λιαστές, το καλαμπόκι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, περιχύνετε με το dressing, ανακατεύετε καλά και προσεχτικά και σερβίρετε σε ατομικά πιάτα με τα αυγά από πάνω.