160γρ. (2/3 φλυτζανιού) ζάχαρη και 4 κουταλιές ζάχαρη
200γρ. μαύρη σοκολάτα
100γρ. βούτυρο
3 αυγά
2 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Βουτυρώνουμε ελαφρά 4 φορμάκια και πασπαλίζουμε με ζάχαρη από μια κουταλιά σε καθένα φορμάκι.
Σε μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα -κομμένη σε κομμάτια- και ανακατεύουμε καλά για 5 λεπτά μέχρι να γίνει λείο το μείγμα μας και το αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη με το μίξερ σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει. Προσθέτουμε σιγά σιγά το μείγμα της σοκολάτας ανακατεύοντας συνεχώς και τέλος κατεβάζοντας την ταχύτητα του μίξερ και κοσκινίζοντας προσθέτουμε το αλεύρι. Μοιράζουμε το μείγμα στα φορμάκια και τα τοποθετούμε στο φούρνο. Ψήνουμε για 20 με 25 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν. Όταν κρυώσουν πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη!