Υλικά:
Πατάτες
1 κύβο νοστιμιάς
Γάλα
Βιτάμ
Κίτρινα τυριά
Αλάτι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Χωρίς να τις κόψουμε τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό και τον κύβο νοστιμιάς. Τις βράζουμε με κλειστό καπάκι φροντίζοντας να μην μείνουν χωρίς νερό, έως ότου τρυπιούνται εύκολα με ένα πιρούνι. Κατόπιν με το μπαστούνι κοπής ή ένα πιρούνι ή το εργαλείο για τον πουρέ, τις πολτοποιούμε προσθέτοντας (εκτός από το νερό που έβρασαν) και γάλα. Ρίχνουμε και το βιτάμ ανακατεύοντας συνεχώς. Όταν ο πουρές μας πάρει όσο γάλα χρειάζεται για να γίνει αφράτος, προσθέτουμε κίτρινα τυριά τριμμένα και το αλάτι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.