1 1/2 κιλό πατάτες
1 1/2 κούπα τυρί τσένταρ τριμμένο
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
4 κουταλιές κριμ τσιζ
4 κουταλιές βούτυρο
1/2 κουταλάκι πιπέρι
1/2 κουταλάκι πάπρικα
1/2 κουταλάκι αλάτι
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μεσαία κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο αλάτι και μέσα βάζουμε τις πατάτες να βράσουν σκεπασμένες με νερό. Μόλις μαλακώσουν λίγο (μπορούμε εύκολα να τις τρυπήσουμε με το πιρούνι) τις στραγγίζουμε. Σε ένα μεγάλο μπωλ τις λιώνουμε με το μπαστούνι κοπής ή το ειδικό εργαλείο ή ένα γερό πιρούνι. Προσθέτουμε το βούτυρο, το τυρί κρέμα, τα μπαχαρικά μας και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν. Βάζουμε τον πουρέ σε ατομικά πήλινα ή σε ένα μεγάλο πυρέξ και από πάνω ρίχνουμε το τριμμένο τυρί παραχώνοντάς το σε αρκετά σημεία μέσα στον πουρέ. Ψήνουμε στους 175 για ένα τέταρτο της ώρας περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και σερβίρουμε.