Υλικά:
1 1/2 κιλό καρότα
100ml κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τα καρότα, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε κομμάτια. Ψήνουμε στον ατμό για μισή περίπου ώρα. Περνάμε τα καρότα από το μπλέντερ ή με ραβδί κοπής προσθέτοντας την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι. Ο πουρές καρότου είναι έτοιμος να συντροφέψει κάθε πιάτο μας!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.