Υλικά:
Πατάτες
1-2 αυγά
1 κ.γ. αλάτι
Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Τρίβουμε τις πατάτες στον τρίφτη σε χοντρά κομμάτια. Τις τυλίγουμε σε μια πετσέτα ή τις βάζουμε στο στραγγιστήρι για τα μακαρόνια να φύγει το πολύ νερό. Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και τα ανακατεύουμε με τις τριμμένες πατάτες. Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι να κάψει. Παίρνουμε με ένα μεγάλο κουτάλι από το μίγμα και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσάφι χρώμα.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Αλεξάνδρα Καραγιάννη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.