Στο πρωινό: βουτυρωμένο ψωμί, φρυγανιές, τηγανίτες, βάφλες, πάνω σε βρώμη ή γκρανόλα.
Στα παγωτά: Όταν έχουμε φτιάξει το παγωτό να προσθέτουμε “γραμμές” από κουλί – σάλτσα ή να τα περιχύνουμε κατά το σερβίρισμα.
Μέσα ή πάνω από διάφορα κέικ καθώς επίσης και στα “δανέζικα”.
Πάνω από τσιζκέικ, μέσα σε σφολιάτες, για γέμιση σε κρέπες ή για γαρνιτούρα πάνω τους, για να στάζουμε πάνω σε σαντιγύ, για παγωτό γιαούρτι αλλά και γιαούρτι γενικότερα καθώς επίσης και σε κοκτέιλ ποτών!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.