Υλικά:
1 μπουκάλι (750 ml) κρασί Σάμος ημίγλυκο
1 μπουκάλι (750 ml) κρασί Αγιορείτικο λευκό
1/2 φλιτζάνι grand marnier
1/2 κιλό φράουλες
1 πορτοκάλι
2 κουταλιές ζάχαρη
Εκτέλεση:
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τις φράουλες και το πορτοκάλι. Σε ένα μπωλ βάζουμε το γκραντ μαρνιέ, τη ζάχαρη και τα φρούτα, και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα. Στη συνέχεια τους προσθέτουμε το κρασί Σάμος, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για άλλη μία ώρα στο ψυγείο. Τέλος προσθέτουμε και το Αγιορείτικο, τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.