Υλικά:
2 κούπες νερό
2 κούπες πάγο
1 κούπα βατόμουρα
2 ακτινίδια
1 λεμόνι
Εκτέλεση:
Πλένουμε σχολαστικά τα βατόμουρα, το λεμόνι και καθαρισμένα τα ακτινίδια και τα κόβουμε σε ροδέλες. Γεμίζουμε μια κανάτα με νερό, παγάκια, ακτινίδια, λεμόνι και βατόμουρα και συμπληρώνουμε νερό μέχρι να γεμίσει η κανάτα μας. Αφήνουμε την κανάτα δύο ώρες στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.