Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Κιμά
Απλώνουμε τον κιμά μας πάνω σε μια λαδόκολλα. Βάζουμε τη γέμιση που επιθυμούμε και τον ζυμώνουμε σε ρολό. Το κλείνουμε καλά μέσα στη κόλλα και είναι έτοιμο να το ψήσουμε. Για γέμιση μπορούμε να βάλουμε τυράκι ή σέλινο και καρότο ή αυγά.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!