Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μέσα του απλώνουμε τις φέτες του μπέικον. Ψήνουμε για περίπου δέκα λεπτά σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά γυρίζοντας να ψηθεί και από τις δύο πλευρές του και να ροδίσει. Στη συνέχεια απλώνουμε τις φέτες του μπέικον πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα περιττά λίπη και κατόπιν σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.