Για να πετύχουμε ωραία πέτσα βυθίζουμε το μπακαλιάρο στο κουρκούτι, αμέσως μετά στο αλεύρι και ξανά στο κουρκούτι και το τηγανίζουμε. Έτσι έχουμε μια ωραία πέτσα τηγανισμένου μπακαλιάρου.
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Κατερίνα Χαντζηκωνσταντίνου, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.