Σε ένα ποτηράκι βάζουμε λίγο παγωμένο νερό και εκεί μέσα διαλύουμε ανακατεύοντας το κορν φλάουρ. Σβήνουμε το μάτι της κουζίνας, αποσύρουμε την κατσαρόλα και όταν σταματήσει εντελώς ο βρασμός ρίχνουμε μέσα το μείγμα του κορν φλάουρ ανακατεύοντας συνεχώς. Ανάβουμε πάλι το μάτι της κουζίνας και μαγειρεύουμε για μισό λεπτό περίπου.
Αν έχουμε κάνει λάθος στην ποσότητα του κορν φλάουρ και δεν δέσει η σάλτσα μας, απλά επαναλαμβάνουμε βάζοντας πάλι κρύο νερό και κορν φλάουρ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.